Vissen in Spanje aan de rivier de Ebro

Meervalvissen in Spanje

183lbs river ebro wels catfish

Wilt u de ultieme visvakantie? Kom dan vissen in Spanje aan de rivier de Ebro met een zeer ervaren gids. Steve en Bev staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u geniet van de beste visvakantie in Spanje. Tijdens uw begeleide vistrip bevist u een van onze regelmatig beviste stekken waar wekelijks meerval tot over de 100 pond en karper van meer dan 40 pond wordt gevangen. En daarom is een visvakantie in Spanje, hier aan de rivier de Ebro in Caspe, een unieke en onvergetelijke ervaring. Bovendien is Caspe zonder twijfel de beste locatie aan de rivier de Ebro.

De machtige rivier de Ebro biedt vissers een locatie van Wereldklasse, met monsterlijke meervallen tot 220 pond en wilde vrij zwemmende rivierkarpers tot 80 pond. Dus droom er niet alleen van om de vis van je leven te vangen, je kunt het waarmaken door te vissen aan de rivier de Ebro in Spanje. Van alle locaties langs de rivier de Ebro is Caspe verreweg de beste. Laat je vooral niet verleiden door de andere locaties aan de Ebro, want hier ga je de grootste en de meeste vissen vangen. Als u de reis van uw leven wilt, kies dan voor Catfishing Caspe.

Hier in Caspe hebben we de beste locatie aan de Ebro, en de beste hengelsport in Spanje. Na 10 jaar hier weten mijn vaste klanten dat ik de beste locaties heb en op mijn stekken worden elk jaar honderden gigantische meervallen en karpers van 30 en 40 pond gevangen. Plaatselijk bekend als “El Mar de Aragon” “De Aragon Zee” is de rivier hier achter deze bovenste dam breed genoeg om die naam te hebben verdiend. Natuurlijk, wild en vredig, er is genoeg ruimte zodat je zelden een andere visser ziet, behalve voorbij varend in de boot na weer een geslaagde dag vissen, of bij de boothelling waar je verhalen kunt uitwisselen en je kunt opscheppen over je vangst.

“Het nemen van een begeleid vispakket is verreweg de beste optie om het meeste uit uw vakantie te halen wanneer u in Spanje aan de rivier de Ebro vissen. Ten eerste heb ik 40 jaar viservaring om met jullie te delen. Ten tweede heb ik 20 jaar ervaring met wedstrijd- en witvissen in Duitsland en Nederland en ten derde heb ik meer dan tien jaar ervaring met het begeleiden en vissen aan de rivier de Ebro in Spanje, hier in Caspe. Hierdoor ken ik de rivier en ken ik de vis. Ik mix ook nooit groepen, dus jij en je vrienden of familie zullen mijn exclusieve aandacht krijgen. Bovendien zal ik je meenemen naar mijn vaste, goed gevoede stekken en je enkele van de technieken en trucs laten zien die ik in de loop der jaren heb geleerd. “

“Door mijn militaire achtergrond ben ik georganiseerd en voorbereid en is mijn uitrusting altijd in topconditie. We houden onze prijzen echter concurrerend en we willen dat al onze gasten de reis van hun leven hebben. Niets maakt me gelukkiger dan de gigantische glimlach op je gezicht als ik je fotografeer met je nieuwe PB ”.

De accommodatie die wij aanbieden is verzorgd, modern, goed uitgerust en brandschoon. Op slechts 200 meter van de rivieroever en omgeven door het unieke platteland van Aragon. Met een eigen terras en barbecue plaats, kunt u ontspannen en genieten van de warme zomeravonden na het vangen van die meerval van 2 meter of PB-karper.

U kunt altijd uw eigen maaltijden bereiden in uw accommodatie. Maar als u geen zin heeft om te koken na een lange, zware dag vissen, bieden wij een scala aan maaltijden, een continentaal ontbijt, een lunchpakket (gegeten op de visstek aan de rivier) en / of stevige, huisgemaakte avondmaaltijden. Bestel ze vooraf of boek het volledige catering arrangement.

De historische stad Caspe ligt op 10 minuten rijden en heeft directe treinverbindingen naar Barcelona, Reus en Zaragoza. Beroemd als de oorspronkelijke zetel van de Spaanse democratie, is het nu een klein, slaperig stadje met slechts 10.000 inwoners. Je vindt er echter 2 hengelsportwinkels, 4 supermarkten en talloze bars en restaurants om van te genieten tijdens je verblijf als je de energie hebt na lange warme dagen op de oever, terwijl je op sleeptouw wordt genomen door monster meervallen aan de rivier de Ebro in Spanje.

ABOUT
US

KARPER VISSEN IN SPANJE

Stel je voor dat je een karper van 40 pond vangt, terwijl je wacht op een monsterlijke meerval. Lees verder….

MEERVAL VISSERIJ IN SPANJE

Extreme visserij !! 100lb + Monster meervallen worden elke dag  gevangen Lees verder….

REVIEWS

See what our customers have to say

RIVIER EBRO prijzen

Prijzen per dag op aanvraag

SPECIALE AANBIEDING

groep van 4
530 Per Persoon
 • Begeleiding van 1 week
 • Meerval of karpervissen of beide
 • 7 nachten accommodatie
 • 5 dagen begeleid vissen
 • Vergunning / dagkaarten
 • Alle benodigde apparatuur *
Popular

SPECIALE AANBIEDING

1 persoon
820 Per Persoon
 • Begeleiding van 1 week
 • Meerval of karpervissen of beide
 • 7 nachten accommodatie
 • 5 dagen begeleid vissen
 • Vergunning / dagkaarten
 • Alle benodigde apparatuur *

SPECIALE AANBIEDING

groep van 2
630 Per Persoon
 • Begeleiding van 1 week
 • Meerval of karpervissen of beide
 • 7 nachten accommodatie
 • 5 dagen begeleid vissen
 • Vergunning / dagkaarten
 • Alle benodigde apparatuur *

SPECIALE AANBIEDING

groep van 3
570 Per Persoon
 • Begeleiding van 1 week
 • Meerval of karpervissen of beide
 • 7 nachten accommodatie
 • 5 dagen begeleid vissen
 • Vergunning / dagkaarten
 • Alle benodigde apparatuur *

Pellets zijn niet inbegrepen (kan worden geleverd voor € 60 per zak)

* Karpervissers mogen hun eigen haaklengtes meenemen

Aanbetalingen zijn € 150, – niet-restitueerbaar per persoon

Voor doe-het-zelvers laat ons weten wat je zou willen en we zullen een gepersonaliseerde prijs samenstellen.

KOM IN CONTACT

Als u een persoonlijke offerte of meer informatie wilt, vul dan onderstaand formulier in. boeken bij ons houdt in dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Renfe is de nationale treindienst voor Spanje en heeft een goede meertalige website waarmee je dienstregelingen, prijzen, haltes kunt bekijken en zelfs je kaartjes kunt boeken voor sommige diensten. Caspe ligt aan een hoofdlijn die van Zaragoza naar Barcelona loopt, en heeft hier vier treinen per dag die hier stoppen.

De luchthaven van Barcelona is een belangrijke bestemming en is bereikbaar vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven met o.a. KLM, Transavia en Ryanair. Bovendien heeft Caspe een directe treinverbinding met alle stations van Barcelona met een reistijd van ongeveer 3 uur. Barcelona Sants is het beste station om naar de luchthaven te reizen. Maar controleer uw vluchttijden en de Renfe-website voor details over treintijden. Er is een pendeltrein direct van het station Barcelona Sants die u van de stad naar de luchthaven brengt. We halen je met plezier op van het treinstation in Caspe, dat is ongeveer. 14 km van onze locatie.

Reus Airport, ook wel Barcelona Reus genoemd, is een kleine luchthaven in het hart van Catalonië. Hoewel het in de zomer veel vluchten heeft vanaf veel verschillende locaties, zijn er veel minder om uit te kiezen in de winter (oktober-april). Caspe heeft echter een directe treinverbinding met Reus met een reistijd van ongeveer 1,5 uur, dus het is een handige optie. Maar controleer uw vluchttijden op de Renfe-website. Een shuttlebus brengt u vanaf het treinstation naar de luchthaven of er zijn altijd taxi’s beschikbaar. We halen u met plezier op van het treinstation in de stad Caspe, dat is ongeveer. 14 km van onze locatie.

Zaragoza is een kleine luchthaven en heeft een kleinere keuze aan vluchten dan Reus of Barcelona. Maar het heeft ook directe treinverbindingen naar Caspe met een reistijd van ongeveer 1 uur, dus misschien een optie voor u als u met ons komt vissen op de rivier de Ebro in Spanje. Controleer uw vluchttijden op de Renfe-website. Zaragoza Delicias is het station waar je naartoe moet, waar er een busdienst is tussen de luchthaven en het treinstation. We halen je met plezier op van het treinstation in Caspe, dat is ongeveer. 14 km van waar u verblijft.

De optie van een huurauto is natuurlijk het handigst, en kan dus ook voordelig zijn als er drie of vier in uw groep zijn. Bovendien raden we u aan uw auto vooraf online te boeken voor de beste deals. Er zijn veel vergelijkingssites, bijvoorbeeld Doyouspain of Travelsupermarket. De reistijden naar Caspe zijn ongeveer. 3 uur van Barcelona, 1 uur 40 minuten van Reus en 1 uur 20 minuten van Zaragoza. Onze basis ligt op 15 minuten rijden van de stad, dus een auto geeft je vrijheid en flexibiliteit als je niet aan het vissen bent.

Indien u dat wenst, kunnen wij ervoor zorgen dat een volledig geregistreerde en verzekerde taxi u komt ophalen van het vliegveld. Dit is een dure reisoptie, maar het neemt alle reisstress weg en betekent dat uw vakantie kan begint zodra u landt.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. You can view our Privacy policy to see what we collect.