Karpervissen in Spanje rivier de Ebro

KARPERVISSEN OP DE RIVIER DE EBRO

Voor de beste karpervisserij in Spanje, kom met ons karpervissen op de rivier de Ebro. Hier in Caspe worden dagelijks 30-40 pond karpers gevangen. De rivier de Ebro is een mekka voor serieuze karpervissers, en het is geen wonder waarom. Het record van de rivier de Ebro-karper (onofficieel) is 80 pond, precies hier in het Caspe-stuk van de rivier boven de eerste dam. De meeste van onze klanten vissen op zowel meerval als karper. Karpervissen terwijl ze wachten op die monster meerval, maar ook als je exclusief op karper wilt vissen ben je bij ons van harte welkom. Hoe dan ook, we zullen uw aas op de perfecte plek neerleggen, waarvan we weten dat de vissen er regelmatig azen. Voor deze locatie kunnen wij zelfs het beste aas leveren. Op onze begeleide vispakketten bieden we alles wat je nodig hebt om die droomkarper te vangen:

  • De exclusieve aandacht van een ervaren gids
  • Visvergunning voor Aragon
  • Dagkaarten
  • Boottransport (indien nodig) naar de beste locaties op de Ebro
  • Hoogwaardig, goed onderhouden visgerei en uitrusting
  • Fish-finder met GPS gemonteerd op alle boten
  • Accommodatie: modern, comfortabel en keurig schoon. WIFI inbegrepen

Het enige dat u mee hoeft te nemen, is uw favoriete eindmateriaal. U kunt er ook voor kiezen het in Caspe in een van de hengelsportwinkels aan te schaffen, of uw gids kan dit tegen een redelijke prijs leveren. En als u een USB-stick met hoge capaciteit meebrengt, delen we met u kopie├źn van alle hoogwaardige foto’s en video’s die we van uw droomvangst maken, volledig gratis.

57 lbs river ebro common carp

57 LBS SCHUBKARPER

VOLSCHUB SPIEGEL 41.04 LBS

Jeremy ving deze prachtige volschub spiegelkarper in 2020. Hoewel het een zeldzame vis is op de rivier de Ebro, vangen we er elk jaar een paar, de een nog mooier dan de ander.

MEERDERE RIVIER EBRO RUNS

Verwacht een hectische dag! Wanneer deze vissen beginnen te eten, zijn dubbele, drievoudige of viervoudige runs niet ongebruikelijk

MOOIE SCHUBKARPER

Nog een zeldzame vis aan de rivier de Ebro. Merk op dat de schubben allemaal wit zijn aan de randen met een zwart midden. Deze markeringen zijn zeer uniek!

KARPER EN MEERVAL VISSEN OP DE RIVIER EBRO, SPANJE

Ervaren karpervissers en beginners komen allemaal hier naar het Caspe-gebied van de rivier de Ebro om niet alleen enorme karpers te vangen, maar ook dagelijks grote aantallen. Waar je in de meren van Frankrijk een of twee (extreem) grote karpers kunt vangen tijdens een 7-daagse reis, kun je dat hier aan de rivier de Ebro elke dag verwachten, en daarbij ook een paar monsterlijke meervallen.

Je ervaren gids kent zijn stekken als zijn broekzak, hij kent het verloop van de rivierbodem, de stroming van de rivier, het beste moment van de dag en de favoriete plekken die de vissen graag bezoeken. Zijn missie is om je die vis van je leven te bezorgen en hij zal pas gelukkig zijn als hij daar in slaagt.

Of u nu een ervaren visser bent of een complete beginner, als u een begeleide reis boekt, zal uw gids vistips en -trucs delen die hier werken. Hij neemt je mee naar de beste locaties en plaatst je aas op de perfecte plek.

Karpervissen op de rivier de Ebro is anders dan alles wat je eerder hebt meegemaakt. We vangen voornamelijk schubkarper, maar de gelukkige visser kan zomaar een volschub spiegelkarper vangen, en geen van deze vissen heeft een naam! De wilde vissen hier zijn sterk, snel en houden er niet van om aan land te gaan, dus verwacht een goed gevecht. Gewoonlijk bijten de karpers op de rivier de Ebro ‘s nachts zelden, dus je kunt die droomvis vangen en op tijd thuis zijn voor het avondeten en ondertussen lekker een kleurtje op doen in de Spaanse zon.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER KARPER DIE OP DE RIVIER EBRO

Geen ervaring nodig. Onze goed opgeleide gids kan u precies laten zien wat u moet doen, zelfs als u nog nooit eerder heeft gevist.

We kunnen alles bieden wat je nodig hebt, maar als je een ervaren visser bent en je eigen onderlijnen en methodes wilt proberen, dan ben je van harte welkom.

Eindmateriaal (onderlijnen) en aas zijn niet inbegrepen, maar kunnen tegen meerprijs worden verstrekt of worden gekocht in de lokale hengelsportwinkels. Ook reiskosten en eten zijn niet inbegrepen.

Ja, je gids blijft de hele dag bij je.

De rivier de Ebro is 930 km lang en kan, afhankelijk van het seizoen, tot wel 12 meter stijgen of dalen. Je gids kiest de beste locatie op basis van riviercondities en jarenlange ervaring. Als u kiest voor een niet-begeleide reis, kunnen we u weliswaar hints en tips geven, maar kunnen we niet de beste locaties voor u garanderen.

Ja, de meeste van onze klanten kiezen voor deze optie, rekening houdend met het feit dat elke visser beperkt is tot twee hengels.

Je kunt karper vangen op tijgernoten, boilies en mais. Maar het beste werken de Halibut pellets. Deze zijn bij ons verkrijgbaar.

U kunt zelf uw maaltijden verzorgen in uw accommodatie, maar als u dat wilt, kunnen wij voor ontbijt, een lunchpakket en een huisgemaakte avondmaaltijd zorgen. Laat het ons weten voordat u aankomt als u deze optie verkiest.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. You can view our Privacy policy to see what we collect.