WIN EEN GRATIS VISVAKANTIE 
MEERVAL VISSEN IN SPANJE

MEERVAL VISSEN OP DE RIVIER DE EBRO IN SPANJE

Dit is extreem vissen! Meerval vissen in Spanje op monster-meerval op de rivier de Ebro. Boek vandaag nog bij ons en vang die meerval van 2 meter. Hier in Caspe vind je Spaanse Reuzen meervallen, elke dag gevangen op deze toplocatie.

 Onze begeleide vispakketten bevatten alles wat u nodig heeft om uw nieuwe PB te vangen:

  • De exclusieve aandacht van een zeer ervaren gids
  • Hoogwaardig, goed onderhouden visgerei en uitrusting
  • Vervoer in een boot (indien nodig) naar de stek
  • Accommodatie: modern, comfortabel en keurig schoon. WIFI inbegrepen
  • Aragon Visvergunning
  • Dagkaarten
  • Fish-finder met GPS gemonteerd op alle boten
  • U kunt het vissen op meerval en karper combineren als u dat wilt, zonder extra kosten.

 Het maakt niet uit of je een ervaren visser bent of nog nooit een hengel hebt vastgehouden. Omdat we u door het hele proces kunnen begeleiden en we staan ​​aan uw zijde om u te helpen bij het landen van uw eerste Ebro Meerval.

195 lbs wels catfish

195 LBS MEERVAL

183 LBS MEERVAL

Andy won een vakantie met dit riviermonster. Hij ving ook een PB Karper.

162 LBS WELS MEERVIS

Hoewel hij meer gewend was aan wedstrijdvissen, paste Nick zich extreem snel aan en bracht hij deze gigantische meerval aan land

193 LBS WELS MEERVIS

Scott heeft al talloze reizen met ons gemaakt. Maar dit was zijn beste Meerval tot nu toe.

VISSEN OP MONSTERLIJKE MEERVALLEN.

Wie wil er nou niet een meerval van 100 pond en 2 meter lang vangen? Wie wil zijn foto niet op onze wall of fame, die exclusief is gereserveerd voor vangsten van meer dan 140 pond? En wie wil er niet bovenaan ons klassement staan en een gratis vakantie * winnen? Misschien wil je zowel een karper van 40 pond als een meerval van 100 pond vangen? We zijn hier om aan al uw wensen te voldoen. Dat wil zeggen, als u op zoek bent naar meervalvissen in Spanje, dan is Caspe de locatie en CatfishingCaspe is het bedrijf dat u nodig heeft.

Tientallen jaren ervaring hebben ons de beste methoden geleerd. Dus op elk van uw visdagen wordt u per boot (indien van toepassing) vervoerd naar de beste stekken op de rivier de Ebro. Dan krijg je alle hoogwaardige, goed onderhouden uitrusting die je nodig hebt, wat betekent dat het enige dat je hoeft te kopen, je aas is. Voor de beste vangsten raden we echter normaal gesproken slechts één zak heilbot pellets aan, per groep, per dag, gemengd met een paar emmers maïs, die allemaal tegen redelijke prijzen aan u kunnen worden geleverd.

Ten slotte wordt u door de methoden en technieken geleid die nodig zijn om de enorme meervallen te landen die vrij in deze wateren zwemmen. Vanwege de breedte van de rivier de Ebro, de uitgestrektheid van het water en de grootte van deze enorme meervallen is het van vitaal belang om de juiste gids en de juiste stek te kiezen.

MEERVAL VISSEN IN SPANJE MET ONS

Wij zijn een familiebedrijf, dus onze klanten krijgen persoonlijke zorg in een huiselijke sfeer. We mengen nooit visgroepen, dus u vist met de mensen met wie u bent gekomen. Ons doel is vooral om u te helpen dat persoonlijke PB te vangen en een grote glimlach op uw gezicht te toveren. Daarom begeleiden we u door het hele proces, van het correct presenteren van het aas tot het veilig binnenbrengen van de vis. We zullen u ook de beste manier laten zien om voor de vissen te zorgen als ze op de kant zijn. Natuurlijk helpen we ze te wegen, te meten, te fotograferen en los te laten met zo min mogelijk stress voor de vissen.

Er worden foto’s van hoge kwaliteit gemaakt en gratis met u gedeeld, evenals video- en dronebeelden, indien van toepassing. Geen verborgen extra kosten. We weten hoe belangrijk die herinneringen zijn, omdat we bezig zijn met het maken van herinneringen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ervaring is niet nodig, want je hooggekwalificeerde gids zal je overal doorheen helpen en aan je zijde staan om je te helpen bij het aanslaan, drillen en landen van je monster meerval.

Nee, alle apparatuur die u nodig heeft, wordt geleverd als onderdeel van uw begeleide pakket. Ook het beste aas voor de klus wordt tegen meerprijs geleverd, of kan worden gekocht in de plaatselijke hengelsportwinkels.

Aas en reiskosten en eten zijn niet inbegrepen. We kunnen echter tegen meerprijs al uw aas leveren en adviseren over hoeveelheden. Bovendien zijn onze aasprijzen in 10 jaar niet veranderd.

Ja, je gids blijft de hele dag bij je.

Nee, klanten van 11-jarigen tot gepensioneerden zijn erin geslaagd om de gigantische Ebro-meerval te landen. Uw gids heeft de ervaring en technieken en helpt u, wat uw mogelijkheden ook zijn.

Ja, de meeste van onze klanten kiezen voor deze optie, rekening houdend met het feit dat elke visser beperkt is tot twee hengels.

Moderne, goed uitgeruste en keurig schone accommodatie is inbegrepen in de begeleide pakketten. U kunt zelf uw maaltijden bereiden in de accommodatie, maar als u dat wilt, kunnen wij voor ontbijt, een lunchpakket en een huisgemaakte avondmaaltijd zorgen. Laat het ons weten voordat u aankomt als u deze optie verkiest.

Nee, we stellen kosteloos kopieën van de hoogwaardige foto’s en / of video’s die we maken in digitaal formaat ter beschikking. Maar vergeet niet om een ​​USB-stick met hoge capaciteit mee te nemen als u die dierbare herinneringen mee naar huis wilt nemen.

Het huidige meerval record van de rivier de Ebro wordt verondersteld 246 pond 14oz te zijn volgens de Angling Times.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. You can view our Privacy policy to see what we collect.